logo diagro

Diagro en Crodeon

Diagro heeft een partnership met Crodeon. Het bedrijf levert en bouwt sensoren. Diagro bouwt aan de hand van de sensor gegevens apps. Dankzij deze apps kan je als landbouwbedrijf beter ingrijpen op gebeurtenissen. Wordt het te droog, dan moet er beregend worden. Stijgt de CO2 te snel, dan moet er geventileerd worden. Is er een waterlek terwijl je ligt te slapen, ... Heel wat denkbare situaties die opgelost kunnen worden met sensoren en bijhorende apps.

Bezoek website
feature-image

Hoe werkt dit?

De installatie van Crodeon sensoren is verbazend eenvoudig. Je ontvangt een reporter. Via zonnepaneel kan je zelfs zonder netstroom werken! De sensoren plug je gewoon in één van de connectors van de reporter. Dat is alles!

Crodeon reporter

De reporter is een toestel met 3 of 6 ingangen. Je plugt er de sensoren op aan en de meetwaarden worden verstuurd naar de servers van Crodeon.

Met een zonnepaneel kan je zonder netstroom werken! De reporter heeft een batterij van max. 3 weken en wordt opgeladen bij stroom.

cta img
Integratie met Diagro

Crodeon biedt een dashboard aan (met alarmen) voor je sensoren. Daar kan je zien wat je reporter heeft gemeten.

Die data gebruikt Diagro om te integereren in de apps. Diagro registreert de gekochte reporter op het platform. Alle apps die Crodeon ondersteunen, halen dan de data van Crodeon. Zo krijg je meer inzicht in de sensor gegevens.

cta img